Scorpions security bestaat 20 jaar!

Scorpions security bestaat 20 jaar!

Op 10 april 1999 verkregen ik en mijn toenmalige compagnons onze eerste vergunning voor vijf jaar als erkende bewakingsonderneming. Een toen nog onzekere stap die we maakten ondanks ervaring in de bewakingswereld. Dienstverlening en zeker waarbij je onderhevig bent aan de overheid is geen makkelijke opgave. Soms een strijd waar je elke dag van leert zakelijk. Toch hebben we nu twintig jaar later een stabiel bedrijf met vele werknemers opgebouwd waarbij in 2014 nog de Salus Group kwam als tweede onderneming. 

Ik heb in twintig jaar in de bewakingswereld veel firma’s zien komen en gaan.
Velen die het goed konden of dachten te verkopen maar het zakelijk niet konden brengen. Dus zeg ik altijd “ dan doen wij toch iets niet verkeerd” Ik denk ook dat de firma’s in België die ook in die periode gestart zijn op 1 hand te tellen zijn. 

We varen altijd onze eigen koers en dat maakt ons wel eens een vreemde eend in de bijt maar daardoor kunnen we ook iets unieks neerzetten en proberen dit dan ook verder uit te bouwen. We hebben loyale medewerkers waarvan er bij zijn die van dag 1 al meedraaien. 

We blijven dan ook nog even gemotiveerd om onze klanten van dienst te kunnen zijn dan twintig jaar geleden.

Ik wil dan ook iedereen bedanken die in de loop van al deze jaren tot dit succes hebben bijgedragen. 

Tommy de Bruijn


Scorpions security bestaat 20 jaar!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x